Zelf een urn maken

Vaak zijn herdenkingsmonumenten zoals een grafsteen of urn grijs en niet uniek. Het is dan vaak ook geen weerspiegeling van de persoon die herdacht wordt. Om hier iets aan te doen hebben wij de oplossing: zelf een urn maken. Zo kunt u een herinnering creëren die focust op het goede en die kleurrijkere en betere weerspiegeling is van de persoon die u wilt herdenken. Kies er dus voor om zelf een urn te maken, om iemand te herdenken zoals u dat graag wilt.

Zelf een persoonlijke urn maken

Christina Visser, het gezicht achter Chris Grafkunst snapt dat u graag iemand een persoonlijk grafmonument gunt. Kom daarom zelf een urn maken, zo kunt u het persoonlijke verhaal van de persoon die u wilt herinneren laten zien door het persoonlijke grafmonument.

Iedere persoon is kleurrijk en uniek en dat mag het grafmonument dan ook zien. Wij zijn dan ook van mening dat conventionele urnen geen goede weerspiegeling zijn van de personen die ermee herdacht worden. Door zelf een urn te maken kunt u herinneringen opdoen en dat kan ook nog eens bijdragen bij het rouwproces.

Samen werken

Om het eindresultaat zo goed mogelijk te laten worden helpt Christina u graag bij het maken van uw persoonlijke urn. Ook kan zij u tijdens het proces begeleiden, het is namelijk een emotionele tijd en dat begrijpt zij maar al te goed. Door samen te werken aan de urn kunt u de herinnering van uw dierbare zo goed mogelijk door de urn laten weerspiegelen.

Neem contact op

Wilt u ook zelf een urn maken onder begeleiding van een kunstenares met jarenlange ervaring in het maken van persoonlijke grafmonumenten? Neem dan contact op met Christina Visser, onder begeleiding kan u dan een persoonlijke urn maken die uw dierbare weerspiegeld en u helpt met het rouwproces. U kunt haar bereiken via 06 – 839 753 14 of door een email te sturen naar chris@christinavisser.nl

Chris Visser Grafkunst
Schoolstraat 22 7412 VR Deventer
0570.644601 06.83975314