Urnen voor kinderen

Bent u op zoek naar bijzondere urnen voor kinderen? U kunt een geheel persoonlijke urn laten maken door Christina: kunstenares met ervaring in het maken van grafkunst zoals een kinderurn. Met haar grafkunst kunt u een uniek gedenkbeeld voor uw dierbare laten maken dat iets zegt over de persoon die iemand is geweest en wat hij of zij voor u heeft betekend. Een kinderurn vertelt een verhaal van herinneringen toegespitst op de persoon. En dat mag in kleur: kinderen zijn niet grijs en eenvormig zoals vaak de grafmonumenten en grafstenen op een begraafplaats: kinderen zijn juist kleurrijk en uniek en dat is wat zij in haar kinderurnen ook wilt laten zien.

Meewerken aan uw kinderurn

Bij Chris Grafkunst krijgt u de mogelijkheid om mee te werken aan uw persoonlijke, unieke en kleurrijke kinderurn. Naast dat het een mooi gebaar is om mee te werken aan een kinderurn, kan het ook een belangrijke ondersteuning zijn in een rouwproces. Wanneer u behoefte heeft om mee te werken aan de urn voor uw kind, kan Christina u goed begeleiden in dit proces. Door haar ervaring in het maken van persoonlijke kinderurnen, haar materiaalkennis en kunstzinnig inzicht kan zij samen met u toewerken naar een mooi eindresultaat van de persoonlijke urn.

Persoonlijke kinderurn

Een persoonlijke kinderurn van Christina is altijd een uniek en kleurrijk kunstwerk dat dient als mooie herinnering aan uw dierbare. De grafkunst van Christina is niet bedoeld om te bedekken wat is geweest, maar juist om een herinnering te laten zien. Om deze kleurrijke eigenschappen van de mens te laten zien in haar grafkunst, maakt ze gebruik van verschillende, kleurrijke materialen voor de urnen voor kinderen, zoals: glas mozaïek, keramiek en/of metaal.

Met glas maakt ze mozaïeken die ingelegd worden in een ondergrond van beton, natuursteen of keramiek. Uw persoonlijke tekst op de kinderurn kan bestaan uit keramiek, metaal (rvs, messing of gepoedercoat staal) of een gezandstraalde of uitgehakte tekst. Daarbij zijn alle materialen waar Christina mee werkt, vorstbestendig.

Contact opnemen

Heeft u interesse in de urnen voor kinderen van Christina? Neem dan telefonisch contact op met Christina: zij bespreekt graag persoonlijk uw wensen voor uw kinderurn, zodat zij een unieke kinderurn voor u kan maken als herinnering aan uw dierbare. U kunt haar bereiken via: 06 – 839 753 14 of mailen naar chris@christinavisser.nl

Chris Visser Grafkunst
Schoolstraat 22 7412 VR Deventer
0570.644601 06.83975314