Urn voor kind

Wilt u een echt bijzondere urn voor een kind? Bij Chris Grafkunst kunt u door kunstenares en het gezicht achter Chris Grafkunst, Christina Visser, een geheel persoonlijke urn voor een kind laten maken. Christina heeft veel ervaring in het maken van grafkunst en vooral persoonlijke urnen. Laat dan ook een speciale urn voor een kind door haar maken, zo kan u uw kind op de best mogelijke wijze herdenken.

Samenwerken aan een urn voor kind

U kunt er zelf voor kiezen hoe u de urn voor uw kind wil hebben. U kan Christina Visser zelf aan de slag laten gaan, een ontwerp aanleveren, samen een ontwerp maken met uw wensen maar u kunt er ook voor kiezen om samen met Christina aan de urn te werken. Dit kan goed bijdragen aan het rouwproces omdat dit herinneringen opwekt en ook uw gedachten op een positieve wijze afleidt van het verdriet.

Alleen de beste materialen

Wij zijn van mening dat de standaard urnen vaak geen goede weerspiegeling zijn van de mensen die worden herdacht, want mensen zijn niet grijs, maar kleurrijk en uniek. Daarom maakt Christina met glas mozaïeken die ingelegd worden in een ondergrond van beton, natuursteen of keramiek. Met een persoonlijke tekst op de urndie kan bestaan uit keramiek, metaal (rvs, messing of gepoedercoat staal) of een gezandstraalde of uitgehakte tekst. Daarbij zijn alle materialen waar Christina mee werkt, vorstbestendig.

Ook een persoonlijke urn?

Wilt u ook een persoonlijke urn voor uw kind die u helpt bij het rouwproces? Neem dan eens contact op met Christina Visser van Chris Grafkunst. Zij helpt u graag bij het maken van een persoonlijke urn voor uw verloren dierbare. U kunt haar bereiken door te bellen naar 06 – 839 753 14 of door te mailen naar chris@christinavisser.nl

Chris Visser Grafkunst
Schoolstraat 22 7412 VR Deventer
0570.644601 06.83975314