Urn op maat

Bent u op zoek naar een urn die past bij uw overleden dierbare, maar lukt dat niet? Dan is het wellicht een idee om een urn op maat te laten maken. Dit kan bij kunstenares Christina Visser. Zij maakt urnen op maat van verschillende kleurrijke materialen, zodat u een unieke urn heeft, die past bij de persoonlijkheid van uw dierbare. Een urn van Christina vertelt een verhaal van herinneringen toegespitst op de persoon. En dat mag in kleur: mensen zijn niet grijs en eenvormig zoals je vaak ziet bij een urn of grafmonument. Mensen zijn juist kleurrijk en uniek en dat is wat zij in haar grafkunst naar voren wil laten komen.

Persoonlijke urn op maat

Een persoonlijke urn op maat van Christina is altijd een uniek en kleurrijk kunstwerk dat een herinnering tot leven brengt. Om de kleurrijke eigenschappen van de mens te laten zien in haar grafkunst maakt ze gebruik van verschillende, kleurrijke materialen zoals:

  • glas,
  • mozaïek,
  • keramiek,
  • metaal en
  • ondergronden van beton, natuursteen of keramiek.

Uw persoonlijke tekst op de urn kan bestaan uit keramiek, metaal (rvs, messing of gepoedercoat staal) of een gezandstraalde of uitgehakte tekst. Daarbij zijn alle gebruikte materialen vorstbestendig.

Samen werken aan een urn op maat

Wanneer u een urn op maat laat maken voor een dierbare, is het begrijpelijk dat u daar ook een bijdrage aan wilt leveren. Christina begrijpt dat u dit kan helpen bij uw rouwproces, vandaar dat u bij Chris Grafkunst de mogelijkheid heeft om mee te werken aan een urn op maat. Als u meewerkt aan uw unieke urn, kan Christina u goed begeleiden in dit proces: door haar ervaring in het maken van urnen op maat, haar materiaalkennis en kunstzinnig inzicht kan zij samen met u toewerken naar een mooi eindresultaat van de urn op maat.

Contact opnemen

Heeft u interesse in een urn op maat van Christina of wilt u meer weten over het meewerken aan een urn op maat? Neem dan telefonisch contact op met Christina: zij bespreekt graag samen met u uw persoonlijke wensen voor de urn op maat zodat voor u een kunstwerk kan maken als prachtige herinnering aan uw dierbare. U kunt haar bereiken via: 06 – 839 753 14 of mailen naar chris@christinavisser.nl

Chris Visser Grafkunst
Schoolstraat 22 7412 VR Deventer
0570.644601 06.83975314