Urn maken

Wilt u uw verloren dierbare op een unieke manier kunnen herdenken? Kies er dan voor om (zelf) een urn te maken die hem of haar beter kan weerspiegelen dan een standaard urn. Kunstenares Christina Visser staat u graag bij door een persoonlijke urn te maken. Dit mag dan ook met kleur, want mensen zijn niet grijs, maar kleurrijk en uniek en dus anders dan een standaard urn weerspiegeld. Weer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Persoonlijke urn maken

Een persoonlijke urn maken kan helpen bij het rouwproces, want een goede urn geeft een goed gevoel. Dus wanneer u kiest voor een persoonlijke urn kunt u uw dierbare herdenken zoals hij of zij was en beter door het rouwproces komen. Samen met u zal Christina aan de slag gaan om een urn te maken die een weerspiegeling is van de persoonlijkheid van de overledene zodat u hem of haar echt kan herdenken zoals hij of zij was.

Samen werken aan een urn

Samen met de kunstenares Christina Visser kan u de perfecte urn ontwerpen. Ook kunt u wanneer u dit fijn vindt meehelpen bij het maken hiervan. U kunt bijvoorbeeld zelf een ontwerp aanleveren en samen met Christina het ontwerp maken of gewoon uw wensen doorgeven zodat zij met een prachtig ontwerp kan komen. Een ding is zeker, uw dierbare krijgt het persoonlijke grafmonument dat hij of zij verdient en dat hem of haar goed weerspiegeld als persoon.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over het (laten) maken van een urn? Neem dan contact op met kunstenares Christina Visser. Zij kan u begeleiden tijdens het maken van een urn en kan ook een urn maken, speciaal voor u. U kunt haar bereiken door te bellen naar 06 – 839 753 14 of door een email te sturen naar chris@christinavisser.nl

Chris Visser Grafkunst
Schoolstraat 22 7412 VR Deventer
0570.644601 06.83975314