Speciale urnen

Heeft u kortgeleden een dierbare verloren en bent u zoekende naar een speciale urn? Dan zijn de speciale urnen van kunstenares Christina Visser wellicht wat voor u. Zij maakt speciale urnen van bijzondere en kleurrijke materialen: en geen enkele urn is hetzelfde. In samenspraak met u maakt zij voor u een speciale urn die past hoe uw dierbare is geweest als persoon.

Een urn van Christina is speciaal: het vertelt een verhaal van herinneringen toegespitst op de persoon. En dat mag in kleur: mensen zijn niet grijs en eenvormig zoals vaak een urn of grafmonument is. Mensen zijn juist kleurrijk en uniek en dat is wat zij in haar speciale urnen wilt laten zien.

Meewerken aan een urn

Wanneer u een urn laat maken, kan het zijn dat u ook een bijdrage wilt leveren aan de voor u speciale urn. Christina begrijpt dat u dit kan helpen bij uw rouwproces. Daarom dat u bij Chris Grafkunst de mogelijkheid heeft om mee te werken aan uw urn. Christina kan u goed begeleiden in dit proces: door haar ervaring in het maken van persoonlijke & speciale urnen, haar materiaalkennis en kunstzinnig inzicht. Zij kan samen met u toewerken naar een mooi eindresultaat van uw speciale urn.

Materialen speciale urn

De grafmonumenten van Christina zijn zulke speciale urnen, omdat ze uniek, persoonlijk en kleurrijk zijn en zo een herinnering tot leven brengen. Om de kleurrijke eigenschappen van de mens te laten zien in haar grafkunst maakt ze gebruik van verschillende, kleurrijke én vorstbestendige materialen zoals: glas, mozaïek, keramiek, metaal en ondergronden van beton, natuursteen of keramiek. U kunt ook een persoonlijke tekst op de urn laten plaatsen in verschillende materialen zoals: keramiek, metaal (rvs, messing of gepoedercoat staal) of een gezandstraalde of uitgehakte tekst.

Contact opnemen

Heeft u interesse in de speciale urnen van Christina? Neem dan telefonisch contact op met Christina: zij bespreekt graag samen met u uw persoonlijke wensen, zodat zij voor u een kunstwerk kan maken als prachtige herinnering aan uw dierbare. U kunt haar bereiken via: 06 – 839 753 14 of mailen naar chris@christinavisser.nl

Chris Visser Grafkunst
Schoolstraat 22 7412 VR Deventer
0570.644601 06.83975314