Persoonlijke urn laten maken

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument, bijvoorbeeld in de vorm van een unieke en persoonlijke urn? Dan kunt u een persoonlijke urn laten maken door kunstenares Christina Visser. Met haar grafkunst kunt u een uniek gedenkbeeld voor uw dierbare laten maken dat iets zegt over de persoon die iemand is geweest en wat hij of zij voor u heeft betekend. De grafkunst van Christina vertelt een verhaal van herinneringen toegespitst op de persoon. En dat mag in kleur: mensen zijn niet grijs en eenvormig zoals vaak de grafmonumenten en grafstenen op een begraafplaats. Mensen zijn juist kleurrijk en uniek. Dat is wat zij in haar grafkunst naar voren laat komen.

Persoonlijke urnen van Christina

Een persoonlijke urn door Christina Visser is een uniek en kleurrijk kunstwerk dat dient als een mooie herinnering aan uw dierbare. De grafkunst van Christina is niet bedoeld om te bedekken wat is geweest, maar om een herinnering tot leven te brengen. Om de kleurrijke eigenschappen van de mens te laten zien in haar grafkunst, maakt ze gebruik van verschillende, kleurrijke materialen zoals. Glas mozaïek, keramiek en/of metaal. Met glas maakt ze mozaïeken die ingelegd worden in een ondergrond van beton, natuursteen of keramiek. Uw persoonlijke tekst kan bestaan uit keramiek, metaal (rvs, messing of gepoedercoat staal) danwel uit een gezandstraalde of uitgehakte tekst. Daarbij zijn alle materialen waar Christina mee werkt, vorstbestendig.

Samen werken aan een persoonlijke urn

Het kan zijn dat u graag meewerkt aan de persoonlijke urn voor uw dierbare. Naast dat het een mooi gebaar is om mee te werken aan een persoonlijke urn, kan het ook een belangrijke ondersteuning zijn in een rouwproces. Wanneer u hier behoefte aan heeft, kan Christina u goed begeleiden in dit proces. Door haar ervaring in het maken van persoonlijke urnen, haar materiaalkennis en haar kunstzinnig inzicht werkt zij samen met u toe naar een mooi eindresultaat in de vorm van een persoonlijke urn.

Neem contact op

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Christina Visser. Zij bespreekt graag met u uw wensen voor de persoonlijke urn voor uw dierbare, zodat zij een unieke urn kan maken voor u ter herinnering aan uw dierbare. U kunt haar bereiken via: 06 – 839 753 14 of mailen naar chris@christinavisser.nl

Chris Visser Grafkunst
Schoolstraat 22 7412 VR Deventer
0570.644601 06.83975314