Moderne urnen

Heeft u laatst een dierbare verloren en bent u op zoek naar iemand die persoonlijke en moderne urnen kan ontwerpen? Dan kunt u terecht bij Christina: een kunstenares die veel ervaring heeft in het maken van urnen, grafmonumenten en huisaltaren. Met haar kunst kan zij een unieke en moderne urn voor uw dierbare maken, zodat u een mooie herinnering heeft aan uw verloren dierbare. Een moderne urn van Christina vertelt een verhaal dat toegespitst is op de persoon: het zegt iets over de persoon die iemand is geweest en wat hij of zij voor u heeft betekend.

Kleurrijke moderne urnen

De kunst van Christina is kleurrijk met een reden: mensen zijn niet grijs en eenvormig zoals vaak de grafmonumenten en grafstenen op een begraafplaats. Mensen zijn juist kleurrijk en uniek en dat is wat zij in haar grafkunst naar voren wil laten komen. Om deze kleurrijke eigenschappen van de mens te laten zien in haar grafkunst maakt ze gebruik van verschillende, kleurrijke materialen zoals: glas mozaïek, keramiek en/of metaal. Met glas maakt ze mozaïeken die ingelegd worden in een ondergrond van beton, natuursteen of keramiek. U kunt ook een persoonlijke tekst toevoegen in een materiaalsoort naar keuze:

  • keramiek,
  • metaal (rvs, messing of gepoedercoat staal),
  • gezandstraalde of
  • uitgehakte tekst.

Alle materialen waar Christina mee werkt, zijn vorstbestendig.

Meewerken aan een urn

Wanneer u de behoefte voelt om mee te werken aan het maken van uw persoonlijke & moderne urn, kan dit. Dit kan onder andere helpen bij uw rouwproces. Christina u goed begeleiden in het maken van een persoonlijke, moderne urn als rouwverwerking: door haar ervaring in het maken van persoonlijke urnen, haar materiaalkennis en kunstzinnig inzicht kan zij samen met u toewerken naar een mooi eindresultaat van uw urn.

Contact opnemen

Heeft u interesse in de grafkunst van Christina? Neem dan telefonisch contact op: zij bespreekt graag persoonlijk uw wensen voor een moderne urn, zodat zij een unieke moderne urn kan maken voor u als herinnering aan uw dierbare. U kunt haar bereiken via: 06 – 839 753 14 of mailen naar chris@christinavisser.nl

Chris Visser Grafkunst
Schoolstraat 22 7412 VR Deventer
0570.644601 06.83975314