Moderne grafmonumenten

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument, bijvoorbeeld in de vorm van een unieke en persoonlijke urn? Dan kunt u een persoonlijke urn laten maken door kunstenares Christina. Met haar grafkunst kunt u een uniek gedenkbeeld voor uw dierbare laten maken dat iets zegt over de persoon die iemand is geweest en wat hij of zij voor u heeft betekend. De grafkunst van Christina vertelt een verhaal van herinneringen toegespitst op de persoon. En dat mag in kleur: mensen zijn niet grijs en eenvormig zoals vaak de grafmonumenten en grafstenen op een begraafplaats. Mensen zijn juist kleurrijk en uniek en dat is wat zij in haar grafkunst naar voren wil laten komen.

Persoonlijk grafmonument van Christina

De grafmonumenten die Christina maakt, zijn altijd uniek en kleurrijk. Het grafmonument is een kunstwerk dat dient als mooie herinnering aan uw dierbare: het zal een herinnering tot leven wekken in kleurige, mooie materialen. Om de kleurrijke eigenschappen van de mens te laten zien in een grafmonument maakt Christina gebruik van verschillende materialen zoals: glas, mozaïek, keramiek en/of metaal. Met glas maakt ze mozaïeken die ingelegd worden in een ondergrond van beton, natuursteen of keramiek. Uw persoonlijke tekst kan bestaan uit keramiek, metaal (rvs, messing of gepoedercoat staal) of een gezandstraalde of uitgehakte tekst. Daarbij zijn alle materialen waar Christina mee werkt, vorstbestendig.

Overige moderne monumenten

Naast het ontwerpen van moderne grafmonumenten, maakt Christina ook kleurrijke & unieke huisaltaren. Wanneer u een dierbare bent verloren, is het fijn om een mooie herinnering aan diegene in huis te hebben en dat kan in de vorm van een mooi gedenkbeeld of huisaltaar. Net als de grafmonumenten, worden de persoonlijke huisaltaren van kleurrijke, kleurige materialen als glas mozaïek, keramiek en/of metaal gemaakt om zo de kleurrijke eigenschappen van uw dierbare naar voren te laten komen.

Indien u graag mee wilt werken aan een grafmonument of huisaltaar, dan kan dit. Naast dat het een mooi gebaar is om mee te werken, kan het ook een belangrijke ondersteuning zijn in een rouwproces. Wanneer u hier behoefte aan heeft, kan Christina u goed begeleiden in dit proces: door haar ervaring in het maken van persoonlijke urnen, haar materiaalkennis en kunstzinnig inzicht kan zij samen met u toewerken naar een mooie en persoonlijke urn.

Contact opnemen

Heeft u interesse in de moderne grafmonumenten van Christina? Neem dan telefonisch contact op: zij bespreekt graag persoonlijk uw wensen voor het grafmonument voor uw dierbare, zodat zij een uniek en persoonlijk grafmonument kan maken ter herinnering aan uw dierbare. Christina is telefonisch bereikbaar via 06 – 839 753 14 of per mail op chris@christinavisser.nl.

Chris Visser Grafkunst
Schoolstraat 22 7412 VR Deventer
0570.644601 06.83975314