Kinderurn

Een kind verliezen is het ergste wat een ouder kan overkomen. Daarom is het belangrijk om uw kind zo goed mogelijk te kunnen herdenken om door het rouwproces heen te komen. Kies daarom voor een speciale kinderurn van Chris Grafkunst. Kunstenares Christina Visser helpt u graag met het maken van een speciale en persoonlijke urn. Een urn van Christina is niet als de meeste grafmonumenten en zijn dan ook een weerspiegeling van de overledene; vaak kleurrijk en uniek, net als de persoon zelf. Meer weten over een kinderurn van Christina? Neem dan contact op!

Wij helpen met een goede kinderurn

Een goed grafmonument is voor velen een belangrijk gegeven in het rouwproces. Daarom vinden wij het belangrijk dat het grafmonument dan ook echt een weerspiegeling is van de persoon die herdacht moet worden. Daarom zijn wij gespecialiseerd in persoonlijke grafmonumenten, waaronder kinderurnen. Een persoonlijk monument kan u helpen om door het rouwproces te komen omdat u op deze manier de overledene beter kan herinneren en op een fijnere manier, zonder een onpersoonlijk en grijs standaard grafmonument.

Samenwerken

Samen met u zal Christina een ontwerp maken voor een kinderurn. U kunt er dan ook voor kiezen om zelf of samen met Christina aan de slag te gaan met het maken van de urn. Wanneer u ervoor kiest om zelf de urn te maken zal Christina u zo goed mogelijk begeleiden. Niet alleen met de urn zelf maar ook op emotioneel gebied. Door haar jarenlange ervaring in het maken van grafkunst weet zij namelijk wel het een en ander over het rouwproces en zij helpt u hier ook graag bij.

Neem contact op

Wilt u ook een speciale en persoonlijke kinderurn? Kies dan voor een kinderurn van Chris Grafkunst. Onze grafkunst is een weerspiegeling van de overledene en zal u helpen met het verlies van uw dierbare. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Chris Visser Grafkunst
Schoolstraat 22 7412 VR Deventer
0570.644601 06.83975314