Kindermonumenten

Bent u op zoek naar bijzondere kindermonumenten of unieke grafmonumenten? Schakel dan de hulp in van Christina: een ervaren kunstenares die gespecialiseerd is in het maken van grafmonumenten, huisaltaren en urnen. Al haar kunstwerken zijn uniek en persoonlijk: ieder kunstwerk is toegespitst op wie uw dierbare is geweest als persoon. De kindermonumenten van Christina vertellen een verhaal van herinneringen, wat volgens haar juist in kleur mag: mensen zijn niet grijs en eenvormig zoals vaak de grafmonumenten en grafstenen op een begraafplaats. Mensen zijn kleurrijk en uniek en dat is wat zij in al haar grafmonumenten tot uiting wil laten komen.

Meewerken aan een kindermonument

Een bijzonder grafmonument, een kleurrijke grafsteen of een hedendaags gedenkbeeld of huisaltaar ontstaat altijd in nauw overleg met de nabestaanden. Wilt u naast dit intensieve overleg zelf ook graag een bijdrage leveren aan het kindermonument? Dan kan dit. Wanneer u behoefte heeft om mee te werken aan een kindermonument, kan Christina u goed begeleiden. Door haar ervaring in het maken van grafmonumenten, haar materiaalkennis en kunstzinnig inzicht kan zij samen met u toewerken naar een mooi eindresultaat ter herinnering aan uw dierbare.

Werkwijze kindermonumenten

Persoonlijke kindermonumenten of grafmonumenten van Christina zijn altijd kleurrijke kunstwerken die stuk voor stuk uniek zijn. De grafkunst van Christina is niet bedoeld om te bedekken wat is geweest, maar juist om een herinnering te laten zien. Om deze kleurrijke eigenschappen van de mens te laten zien in haar grafkunst maakt ze, naast intensief overleg met u, gebruik van verschillende, kleurrijke materialen voor de urnen voor kinderen, zoals: glas mozaïek, keramiek en/of metaal. Met glas maakt ze mozaïeken die ingelegd worden in een ondergrond van beton, natuursteen of keramiek.

Ook heeft u de mogelijkheid om een persoonlijke tekst toe te voegen aan het grafmonument. Deze tekst kan gemaakt worden van keramiek, metaal (rvs, messing of gepoedercoat staal) of een gezandstraalde of uitgehakte tekst. Daarbij zijn alle materialen waar Christina mee werkt, vorstbestendig.

Interesse in een kindermonument?

Heeft u interesse in de kindermonumenten van Christina of bent u op zoek naar grafmonumenten voor volwassenen? In beide gevallen wil ik u graag van dienst zijn. Neem telefonisch contact op, dan bespreek ik graag persoonlijk uw wensen met u door. U kunt haar bereiken via: 06 – 839 753 14 of mailen naar chris@christinavisser.nl

Chris Visser Grafkunst
Schoolstraat 22 7412 VR Deventer
0570.644601 06.83975314