Huisaltaar

Wanneer u een dierbare bent verloren, is het fijn om een mooie herinnering aan diegene in huis te hebben. Bijvoorbeeld in de vorm van een persoonlijk gedenkbeeld als herinnering aan hem of haar. Christina Visser is een ervaren kunstenares op het gebied van grafkunst zoals huisaltaren en grafstenen. Met een huisaltaar kunt u een uniek gedenkbeeld voor uw dierbare laten maken dat iets zegt over de persoon die iemand is geweest en wat hij of zij voor u heeft betekend.

Persoonlijk en uniek huisaltaar

Een huisaltaar van Christina vertelt een verhaal van herinneringen toegespitst op de persoon. En dat mag in kleur: mensen zijn niet grijs en eenvormig zoals de meeste grafmonumenten en grafstenen op een begraafplaats. Mensen zijn juist kleurrijk en uniek en dat is wat zij in haar grafkunst naar voren wilt laten komen. Zij maakt daarom kleurrijke, persoonlijke huisaltaren van kleurige materialen als glas mozaïek, keramiek en/of metaal om zo de kleurrijke eigenschappen van uw dierbare naar voren te laten komen.

Een huisaltaar door Christina wordt volledig volgens uw persoonlijke wensen ontworpen, zodat u een persoonlijke en unieke herinnering heeft aan uw dierbare.

Meewerken aan uw huisaltaar

Een huisaltaar is zeer persoonlijk. Daarom biedt Christina u de mogelijkheid om mee te werken aan het huisaltaar voor uw overleden dierbare. Samenwerken aan een huisaltaar, kan een belangrijke ondersteuning zijn in een rouwproces. Christina begeleidt u dan graag in dit proces. Door haar ervaring in het maken van grafkunst, haar materiaalkennis en haar kunstzinnig inzicht kan zij samen met u toewerken naar een mooi eindresultaat in de vorm van een uniek huisaltaar.

Neem contact op

Voor meer informatie over een persoonlijk huisaltaar of grafkunst, of voor het maken van een afspraak kun u contact opnemen met Christina. Zij bespreekt graag samen met u de wensen voor uw huisaltaar, om een monument te ontwerpen waar u volledig achterstaat. U kunt Christina bereiken via: 06 – 839 753 14 of mailen naar chris@christinavisser.nl

Chris Visser Grafkunst
Schoolstraat 22 7412 VR Deventer
0570.644601 06.83975314