Grafmonumenten

Bent u op zoek naar bijzondere grafmonumenten om de herinnering aan uw dierbare levendig te houden? Dan bent u op de juiste plaats bij Christina: een kunstenares met een expertise in het ontwerpen van grafmonumenten, urnen en huisaltaren.

Alle grafmonumenten van Christina zijn uniek en persoonlijk: ieder kunstwerk is toegespitst op wie uw dierbare is geweest als persoon. Een grafmonument vertelt een verhaal van herinneringen, wat volgens haar juist in kleur mag: mensen zijn niet grijs en eenvormig zoals vaak de grafmonumenten en grafstenen op een begraafplaats eruitzien. Mensen zijn juist kleurrijke en unieke personen en dat is wat zij in haar grafmonumenten naar voren wil laten komen.

Meewerken aan een grafmonument

Een bijzonder grafmonument, een kleurrijke grafsteen of een hedendaags gedenkbeeld of huisaltaar ontstaat altijd in nauw overleg met de nabestaanden. Wilt u naast dit intensieve overleg zelf ook graag een bijdrage leveren aan het grafmonument? Dan kan dit. Wanneer u behoefte heeft om mee te werken aan een grafmonument, kan Christina u goed begeleiden in dit proces. Door haar ervaring in het maken van grafmonumenten, haar materiaalkennis en kunstzinnig inzicht kan zij samen met u toewerken naar een mooi eindresultaat ter herinnering aan uw dierbare.

Kleurrijke grafmonumenten

Om de kleurrijke eigenschappen van de mens te laten zien in haar grafmonumenten maakt Christina gebruik van verschillende, kleurrijke materialen zoals: glas mozaïek, keramiek en/of metaal. Met glas maakt ze mozaïeken die ingelegd worden in een ondergrond van beton, natuursteen of keramiek. U kunt aan een grafmonument ook een persoonlijke tekst toevoegen in een materiaalsoort naar keuze:

  • keramiek,
  • metaal (rvs, messing of gepoedercoat staal),
  • gezandstraalde of
  • uitgehakte tekst.

Alle materialen waar Christina mee werkt, zijn vorstbestendig.

Ja, ik heb interesse

Heeft u interesse in de grafmonumenten van Christina? Neem telefonisch contact op, dan bespreek ik graag persoonlijk uw wensen met u door. Ook kunt u sinds kort terecht voor het laten maken van persoonlijke en unieke huisaltaren. U kunt haar bereiken via: 06 – 839 753 14 of mailen naar chris@christinavisser.nl

Chris Visser Grafkunst
Schoolstraat 22 7412 VR Deventer
0570.644601 06.83975314