Bijzondere grafmonumenten, kindermonumenten en unieke urnen

Mensen zijn niet grijs en eenvormig zoals vaak de grafmonumenten, de kindermonumenten en de grafstenen op een begraafplaats. Mensen zijn juist kleurrijk en uniek. Mijn gedenkbeelden vertellen iets over de persoon die iemand is geweest. En over wat die persoon heeft betekend voor de achterblijvers. Mijn grafkunst vertelt iets over herinneringen. En dat mag in kleur.

Chris Visser grafmonumenten kindermonumenten

Zelf maken

Een urn kun je ook zelf maken. Van mij krijg je begeleiding en materiaal om zelf de urn te maken die je wenst.

Ik werk met verschillende materialen. Met glas maak ik mozaïeken die ingelegd worden in een ondergrond van beton, natuursteen of keramiek. Een tekst kan bestaan uit keramiek, metaal (rvs, messing of gepoedercoat staal) of een gezandstraalde of uitgehakte tekst. De materialen die ik gebruik zijn vorstbestendig.

Een bijzonder grafmonument, een kleurrijke grafsteen of een hedendaags gedenkbeeld ontstaat in nauw overleg met de nabestaanden.

Ik maak ook kindermonumenten en huisaltaren. 

Wilt u begeleiding bij het zelf ontwerpen en maken van een bijzonder grafmonument?

Het kan een belangrijke ondersteuning zijn in een rouwproces om zelf een grafmonument of een urn te maken. In mijn atelier begeleid ik mensen in dit proces. Met mijn ervaring, materiaalkennis en kunstzinnig inzicht kan ik u goed ondersteunen en werken we samen naar een mooi eindresultaat toe.

 

Chris Visser Grafkunst
Schoolstraat 22 7412 VR Deventer
0570.644601 06.83975314