Grafmonumenten

Wilt u uw dierbaren op de juiste manier kunnen herdenken en zoekt u daarvoor de juiste grafmonumenten? Kies dan voor een van de persoonlijke grafmonumenten van Chris Grafkunst om de herinnering van uw dierbare levend te houden. Een grafmonument van Christina Visser, de kunstenares achter Chris Grafkunst, is een weerspiegeling van de persoon die u bent verloren. Onze grafmonumenten zijn dan ook zeer persoonlijk en altijd speciaal. Wij vinden dan ook standaard grafmonumenten niet passen bij hoe mensen zijn, iedereen is namelijk op zijn of haar eigen manier kleurrijk en uniek.

De beste materialen voor de beste grafmonumenten

Een speciaal en persoonlijk grafmonument is niet grijs en standaard. Persoonlijke grafmonumenten moeten een weerspiegeling zijn van de persoon die herdacht wordt, en dus kleurrijk en uniek. Daarom maakt Christina met glas mozaïeken die ingelegd worden in een ondergrond van beton, natuursteen of keramiek. Met een persoonlijke tekst op de urn die kan bestaan uit keramiek, metaal (rvs, messing of gepoedercoat staal) of een gezandstraalde of uitgehakte tekst. Alle materialen die wij gebruiken voor de grafmonumenten zijn weers- en vorstbestendig.

Samenwerken aan het beste resultaat

U kunt ervoor kiezen om Christina alle vrijheid te geven om een prachtig grafmonument te laten maken. Maar u kunt er ook voor kiezen om samen te werken met de kunstenares voor het beste eind resultaat, dit moedigen wij eigenlijk alleen maar aan. Samen kunt u dan het beste ontwerp maken dat uw dierbare het beste weerspiegeld. U kan zelfs ook meehelpen met het vervaardigen van het grafmonument zelf wanneer u dit graag wilt of nodig acht. Wij bieden u ook de mogelijkheid om helemaal zelf aan de slag te gaan met het grafmonument om het nog persoonlijker te maken, maar ook dan staan we klaar voor hulp.

Meer weten?

Wilt u meer weten over een van de persoonlijke grafmonumenten van Chris Grafkunst? Neem dan vandaag nog contact op met Christina Visser via 06 – 839 753 14 of door een email te sturen naar chris@christinavisser.nl

Chris Visser Grafkunst
Schoolstraat 22 7412 VR Deventer
0570.644601 06.83975314