Een grafmonument, daar neem je liever de tijd voor.

Een grafmonument is geen alledaags product waarvoor je even naar de winkel gaat. Je wilt er goed over nadenken. Er de tijd voor nemen. Je wilt dat het past bij je geliefde, je kind, je ouder. Dat het past bij jou. Daarom ga je op zoek naar iemand die zo’n grafmonument/urn kan maken. Die met je meedenkt en de juiste kwaliteiten heeft. 

Ik ben beeldend kunstenaar. Al 20 jaar denk ik mee. Ik maakte meer dan 100 monumenten/urnen. Vaak niet alleen en wilden nabestaanden graag helpen. Uitgebreid praten we over wensen, ideeën en gevoelens en maak met mijn beeldtaal de vertaling naar een monument/urn. 

Ik werk met verschillende materialen. Met glas, beton, natuursteen en/of keramiek en metaal. Ik werk met vorstbestendige materialen. Ik werk nauw samen met de Deventer Steenhouwerij, een familiebedrijf dat het oude ambacht nog in huis heeft. 

Het kan fijn zijn om zelf het grafmonument of de urn te maken. Ik sta je met raad en daad bij met het maken van een ontwerp en met de uitvoering. Met mijn ervaring, materiaalkennis en kunstzinnig inzicht kan ik je goed ondersteunen en werken we samen naar een eindresultaat toe.

 

Chris Visser Grafkunst
Schoolstraat 22 7412 VR Deventer
0570.644601 06.83975314