Bijzondere grafmonumenten, kindermonumenten en unieke urnen

Een grafmonument vertelt iets over wie iemand is geweest

Voor mij zijn mensen niet grijs en eenvormig maar juist kleurrijk en uniek. En dat zie je terug in mijn werk. Ik maak nooit twee keer hetzelfde grafmonument en nooit twee keer hetzelfde kindermonument. Dat kan ook niet omdat mijn grafmonumenten iets vertellen over de persoon die iemand is geweest, over wat hij of zij heeft betekend voor de achterblijvers. Mijn grafkunst vertelt iets over herinneringen, over een leven, over liefde. En dat mag in kleur.

Een bijzonder grafmonument, een kleurrijke grafsteen of een hedendaags gedenkbeeld ontstaat in nauw overleg met de nabestaanden.

Ik werk met verschillende materialen. Met glas maak ik moza├»eken die ingelegd worden in een ondergrond van beton, natuursteen of keramiek. Alle materialen die ik gebruik zijn vorstbestendig.

Als je zelf het grafmonument wilt maken of zelf de urn wilt ontwerpen 

Het kan een belangrijke ondersteuning zijn in een rouwproces om zelf een grafmonument of een urn te maken. In mijn atelier kan ik je met raad en daad bij staan bij het ontwerp en de uitvoering. Met mijn ervaring, materiaalkennis en kunstzinnig inzicht kan ik je goed ondersteunen en werken we samen naar een eindresultaat toe.

Chris Visser Grafkunst
Schoolstraat 22 7412 VR Deventer
0570.644601 06.83975314