Bijzondere grafmonumenten

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument, bijvoorbeeld in de vorm van een unieke en persoonlijke urn? Dan bent u bij Chris Grafkunst op het juiste adres: Christina maakt bijzondere grafmonumenten die iets zeggen over de persoon die iemand is geweest en wat hij/zij voor u heeft betekend. Een grafmonument van Christina vertelt een verhaal van herinneringen toegespitst op de persoon. En dat mag in kleur: mensen zijn niet grijs en eenvormig zoals vaak de grafmonumenten en grafstenen op een begraafplaats. Mensen zijn juist kleurrijk en uniek en dat is waarom zij unieke, kleurrijke en bijzondere grafmonumenten maakt.

Grafmonumenten van Christina

Een grafmonument van Christina is altijd een uniek en kleurrijk kunstwerk dat past bij wie uw dierbare als persoon is geweest. De grafkunst van Christina is niet bedoeld om te bedekken wat is geweest, maar om een herinnering tot leven te brengen. Om de kleurrijke eigenschappen van de mens te laten zien in haar grafkunst maakt ze gebruik van verschillende, kleurrijke materialen zoals:
glas, mozaïek, keramiek en/of metaal. Met glas maakt ze mozaïeken die ingelegd worden in een ondergrond van beton, natuursteen of keramiek. Tevens zijn alle materialen waar Christina mee werkt, vorstbestendig.

Ook voor bijzondere huisaltaren

Naast het ontwerpen van bijzondere grafmonumenten, maakt Christina ook huisaltaren. Wanneer u een dierbare bent verloren, is het fijn om een mooie herinnering aan diegene in huis te hebben en dat kan in de vorm van een mooi gedenkbeeld of huisaltaar. Net als de bijzondere grafmonumenten, worden de persoonlijke huisaltaren gemaakt van kleurrijke, kleurige materialen als glas, mozaïek, keramiek en/of metaal. Zo komen de kleurrijke eigenschappen van uw dierbare naar voren.

U kunt ook een persoonlijke tekst toevoegen aan het grafmonument of huisaltaar, welke kan bestaan uit keramiek, metaal (rvs, messing of gepoedercoat staal) of een gezandstraalde of uitgehakte tekst.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de bijzondere grafmonumenten die Christina maakt? Neem dan telefonisch contact op met Christina: zij bespreekt graag persoonlijk uw wensen,zodat zij een unieke urn kan maken voor u als herinnering aan uw dierbare. Indien u zelf graag mee wilt werken aan het grafmonument, dan kan dit. Naast dat het een mooi gebaar is, kan het u ook helpen in het rouwproces. Met haar ervaring en materiaalkennis kan Christina u goed begeleiden, zodat u samen tot een uniek en persoonlijke grafmonument komt. U kunt Christina bereiken via telefoonnummer 06 – 839 753 14 of mailen naar chris@christinavisser.nl

Chris Visser Grafkunst
Schoolstraat 22 7412 VR Deventer
0570.644601 06.83975314